Vill du vara med och skapa Feministisk Festival

Vi kan med glädje minnas en hejdundrans festival i somras med pepp, kamp, fest och mängder med feminism, men nu är det dags att se framåt och forma Feministisk festival 2016!

Vill du vara med och skapa denna fantastiska helg? VI har redan nu börjat med idéer, visioner och planering men behöver fler peppade feminister som vill vara med och forma en helg där vi visar vilken stor feministisk kraft som finns i Malmö. Vi behöver dig!

Kom till vårt nästa stormöte på Inkonst (Bergsgatan 29) den 17:e november klockan 18.30 för att få höra mer och träffa oss andra som är med och planerar Feministisk Festival.

Vi kommer att ha följande arbetsgrupper (och eventuellt fler):
KULTUR- OCH FESTGRUPPEN: vad är en festival utan fest, musik, teater, dans och konst? Den här gruppen ska planera det fetaste programmet!
ORGANISATIONSGRUPPEN: nästa festival ska ge plats åt stadens föreningar, grupper och nätverk – var med och planera vårt forum!
KOMMUNIKATIONSGRUPPEN: festivalen ska vara opinionsbildande under hela processen och nå ut till så många som möjligt. Gillar du att skriva, tänka sociala medier, kan grafisk design eller har bra idéer om hur vi ska sprida vårt feministiska budskap? Vi behöver dig här!
PLANERINGSGRUPPEN: för dig som gillar logistik, ekonomi, schemaläggning, systematiskt tänkande och/eller övergripande ansvar i allmänhet!
ladda ned (1)ladda ned 

Feministisk festival bygger helt och hållet på ideella krafter och därför behövs just ditt engagemang. Kontakta arrangörsgruppen på feministiskfestival@gmail.com och gilla festivalen på Facebook för att hålla koll på uppdateringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s