TACK

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi kanske inte var så jävla bra på att få till en gruppbild!! Men däremot är vi jävligt bra på att fixa festival!! Tack åter igen resten av festivalfamiljen som inte är med på bild! Tack till alla programarrangörer och artister, alla ovärderliga volontärer, alla samarbetspartners och sist men inte minst till alla ni som kom och besökte årets festival. Vi vore ingenting utan er, tillsammans så skapar vi en mötesplats som verkar för lika rättigheter, kunskapsutjämning och mobilisering. Kampen fortsätter ✊🏽 #femfestmalmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s