Feministisk Festival

Efter förra årets succé med Feministisk festival är det snart dags igen. Malmö feministiska nätverk bjuder in till en folkfestival i feminismens namn. Varmt välkomna till Moriska paviljongen och Folkets Park den 12 – 14 juni!

Festivalen pågår: Fredag 12 juni kl. 17-03, Lördag 13 juni kl. 10-03, Söndag 14 juni kl. 10-18.  Festivalens dagsprogram är gratis fram till klockan 22. Därefter kommer Moriskan att ta inträde, åldersgräns 18 år efter kl 22 gäller både fredag och lördag.

Festivalen är öppen för nya och gamla och ännu ovetande feminister, och fokuserar på aktivism, aktivitet, kunskap och kultur. Eftersom festivalen är gratis behöver en inte köpa biljetter; det är bara att skriva upp datumen i kalendern och komma till Moriskan och Folkets Park.

17:00 fredagen den 12 juni slås portarna för festivalen upp och kl 19 inleder vi festivalhelgen med en stjärnspäckad invigning! Det blir sång, poesi, feministiskt brandtal, glada tillrop och storslagna visioner. 

Festivalen är ett ideellt initiativ som bygger på engagemang och delaktighet från ett stort antal gräsrotsfeminister. Det är vi som tillsammans skapar festivalen!

Vi har ett samarbete med Moriska paviljongen som upplåter sina lokaler och bidrar med ett fullspäckat feministiskt klubbprogram, samt med ABF Malmö och Malmö stad som stöttar festivalen såväl praktiskt som ekonomiskt. Ett extra tack till Sara Granér som har ritat vår fantastiska logga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s