Var med och engagera dig

DSC_0300

FEMINISTISK FESTIVAL BEHÖVER DIG SOM VOLONTÄR!

Festivalen klarar sig inte utan sina volontärer! Och det är fantastiskt med människor som vill lägga ned lite tid och lust på vår festival.

Vi söker ett 30-tal volontärer som vill flytta möbler, hjälpa organisationer, föreläsare och artister, sitta i informationsdisken, sköta teknik eller arbeta med att dokumentera festivalen i bild och text. Som volontär arbetar du 5 timmar/dag. För det får du mat, fika, en festivaltröja och en helt grym gemenskap!

Det är först till kvarn på platserna, men anmäl dig senast den 15 maj genom att klicka här!

Om du varit engagerad i festivalen, arbetat som volontär tidigare år eller bara känner dig extra peppad så får du gärna anmäla dig som ”ansvarig”. Som ansvarig arbetar du 6-8 timmar två av dagarna (en av festivalens dagar ledig) och har då hand om ett arbetsområde och en liten grupp volontärer. Vilket arbetsområde det blir diskuterar vi på mail, så att du får ett som passar dig!

Vi ser fram emot att träffa er! Tillsammans gör vi festivalen!

ANMÄLAN TILL ÅRETS BOKBORD

Årets marknad är fullbokad, men du som vill ha ett bokbord eller infobord anmäler detta genom att maila till:
feministiskfestival@gmail.com

Dessa bord kommer finnas inomhus på Panora (samma dagar och tider som marknaden) och är främst till för att ge information om förening eller liknande.

Varmt välkommen att vara med!

ENGAGERA DIN ORGANISATION I FEMINISTISK FESTIVAL!  

Till festivalen kan ni som organisation anmäla en programpunkt (eller flera) som ni vill arrangera, antingen för att den rör det område ni kan bäst eller för att ni vill lära er mer om något. Det kan vara en föreläsning, panelsamtal, workshop, kulturhändelse eller någon annan form ni önskar – det mesta är möjligt! Ni kan arrangera den själva eller i samarbete med andra organisationer.

ANMÄL ER PROGRAMPUNKT SENAST DEN 3 APRIL HÄR !

I detta formulär anmäler ni er programpunkt (om ni har flera punkter, använd formuläret flera gånger). Sedan återkommer vi om ifall er programpunkt har blivit antagen senast den 17 april. Vi kommer att överväga framför allt sådant som hänsyn till festivalens värdegrund, programmets helhet och representationen av olika perspektiv när vi bestämmer om er programpunkt tas med, men överväger vi att inte ta med den kommer vi först att ha en dialog med er.

För eventuella frågor innan ni anmäler era programpunkter, vänd er till oss på organisation.femfest@gmail.com.

Vi har viss möjlighet att hjälpa organisationer utan egen ekonomi med reseersättningar för deltagare som reser från andra orter (framför allt inom Sverige), men i så fall måste ni ansöka om detta. Maila oss så tar vi en dialog om saken!

Tillsammans gör vi festivalen!

art.jpg
Vill du vara med och skapa Feministisk festival 2017?

Vi behöver dig och det aldrig för sent att bli en del av vårt gäng!

Tycker du om logistik, ekonomi, schemaläggning, systematiskt tänkande och/eller övergripande ansvar i allmänhet? Är du intresserad av att skapa ett forum som öppnar upp för antirasistiska, inkluderande och feministiska diskussioner och möten? Gillar du att skriva, tänka sociala medier, kan grafisk design eller har bra idéer om hur vi ska sprida vårt budskap? Då är det helt rätt för dig att bli en av våra ideella arrangörer och skapa Feministisk festival 2017!
Känner du att du vill bli en del av festivalarbetet?
Hör gärna av dig till feministiskfestival@gmail.com

Vill din organisation vara med och skapa Feministisk festival 2017?

Feministisk festival skapas inte bara av engagerade individer utan även av organisationer som exempelvis arrangerar programpunkter, har bokbord eller säljer allt från tygpåsar till böcker på festivalens marknad. För att festivalen ska bli så solidarisk och festlig som möjligt, samt visa på rörelsens bredd hoppas vi att er organisation vill vara med i arrangemanget!

Hör av er till oss via:

feministiskfestival@gmail.com

Triangel.jpg

logga ruta
ladda ned

ladda ned (1)

Våra samarbetspartners

spons.jpg

<span>%d</span> bloggare gillar detta: