FemFest 2020 är inställd!

På grund av rådande situation med COVID-19 blir det ingen feministisk festival 2020. In i det sista hoppades vi att vi kunna genomföra festivalen, men det kommer tyvärr inte vara möjligt.

Men oroa er inte! Vi kommer tillbaka 🙂

Under hösten kommer vi att arbeta med att utveckla festivalens organisation och stärka nätverket. Och vi kommer säkert inte kunna hålla oss helt från att göra något slags evenemang. Exakt i vilken form det kommer att vet vi inte än, så håll ögon och öron öppna!

Vill du vara med och skapa nästa års Feministisk festival? Kom på våra möten, vars datum du kan se på Instagram här nedan. Eller kontakta oss, antingen på mail eller på Facebook. Vi är alltid öppna för nya människor och alla är välkomna!

Feministisk Festival Malmö började 2013 som en protest mot exkluderande feministiska rum och som en festlig tillställning med intressanta samtal och diskussioner. Efter sex lyckade år har det nu blivit till en mötesplats som skapas av över femtio gräsrotsorganisationer och ett flertal individer.
Målet är att sprida kunskap, kultur och skapa trygga rum att diskutera och träffas i.

Innehållsmässigt skiljer sig programmet från år till år och det är vi, festivalarrangörerna, i samband med programarrangörerna som skapar varje års festival. Festivalen sker i samarbete med ABF Malmö och Malmö stad.

Den senaste festivalen ägde rum mellan den 11-12 oktober 2019. Kulturkvällen på fredagen och dagsprogrammet på lördagen var i ABF-huset vid Folkets Park, festkvällen på lördagen på Grand. Ladda ner fullständigt program här

Graffitimålning inför Feministisk festival 2018 av Kajsa Viklund.