*Lesbisk frukost

Under feminisktisk festival bjuder vi in till en frukost om AKTIVISM! Vad gör vi för att skapa förändring på riktigt? På vilka fronter bedrivs kampen idag? Vad kan lilla jag göra? Vi får besök av några som vet precis vad det handlar om… *surprise, surprise…*
Och så kommer vi aktivistpyssla! Symboler om feminism, kvinnokamp och lesbiskhet är temat och det kommer finnas inspiration och material att jobba med på plats. Ta med egna idéer – vad skulle du vilja skapa med lite tyger och färg för att visa vad du står för? Hur kan vi med symbolik vara mer enade?

Kom och känn in festivalpeppen i sann feministanda med lite god frukost och lesbiskt häng!

PRAKTISK INFORMATION
Frukost erbjuds på plats men en får komma utan att köpa frukost också. Av frukosten får en plocka så mycket en vill och varma och kalla frukostdrycker ingår. Frukosten är vegansk, och laktosfria och glutenfria alternativ finns. Frukosten är dessutom helt jordnötsfri.
Frukostbuffé (ta hur mycket du vill): 40kr
Fukost till barn: 20 kr
Endast en kopp Kaffe/Te: 15kr

Du kan betala med kontanter eller med Swish.

OBS! NYHET !!!
ANMÄL DIG I FORMULÄRET PÅ HEMSIDAN OM DU VILL KOMMA HÄR:http://lesbiskmakt.nu/lesbisk-frukost-pa-feministisk-festival-aktivism-0
Detta för att vi ska veta ungefär hur mycket frukost vi ska ordna.

Har du frågor – maila malmo@lesbiskmakt.nu

BARN ÄR VÄLKOMMNA
LOKALEN ÄR TILLGÄNGLIG FÖR RULLSTOL


OM LESBISK FRUKOST
Lesbisk Frukost Malmö vill skapa en trygg lesbisk mötesplats. Vi vill med dessa också synliggöra och peppa lesbiskheten genom att på frukostarna inspirera varandra, lyfta lesbiska förbilder och prata om lesbiskhet. En behöver inte vara delaktig i samtal och aktiviteter under frukostarna om en inte känner för det, utan kan också sitta tyst, avnjuta god vegansk frukost och bara inta den lesbiska stämningen. Kom med en vän eller flera, eller kom ensam. Skulle du vilja att någon möter upp dig på vägen, hjälper dig att hitta till lokalen eller är din vän under frukosten, kryssa i även detta i anmälningsformuläret nedan! Så ska vi göra vårt bästa för att lösa det!

FÅR ALLA VARA MED?
Alla som är intresserade av lesbiskhet får vara med.

VEM FÅR INTE VARA MED?
Den som är likgiltigt eller aggresivt inställd till lesbiskhet.

VAD ÄR LESBISKT?
Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden.

Med värme och kärlek ♥ Arrangörsteamet i Malmö


ENGLISH VERSION

You will be able to buy beakfast for 40 kronor (kids 20 kr & only coffe 15 kr) but you are more then welcome even if you don’t want to buy anything.

PLEASE FILL IN THE FORM ON OUR WEBSITE if you want to participate:http://lesbiskmakt.nu/lesbisk-frukost-pa-feministisk-festival-aktivism-0
This is to help us estimate the amout of food we should buy.

If you have further questions – email us on malmo@lesbisktmakt.nu.

You can pay with cash or through Swish.

KIDS ARE WELCOME
THE LOCATION IS ACCESSIBLE WITH WEELCHAIRS


Du som är intresserad av att samtala vidare om de här frågorna, kom gärna på mötesplatsen om feminism och aktivism i Malmö, söndag 12.00-13.45 i Inkonst foajén.