Dags att anmäla sig till FEMWKND

DAGS ATT ANMÄLA SIG TILL FEMWKND
Eventbild FB

Nytt för 2018 är att Feministisk festival arrangerar Malmös första och största feministiska marknad. Detta gör vi på Mitt Möllan lördagen den 10 mars.
Skapar du feministiska alster? Då vill vi ha med just dig.
Varmt välkommen att anmäla dig här!

VÄLKOMMMEN PÅ KULMARKNAD 
Eventbild FB

Iskalla vindar blåser in över landet. Kanske längtar du precis som vi tillbaka till Feministisk festival och värmen och kärleken vi tillsammans skapar? I så fall: välkommen till feministisk Kulmarknad!

Vi bjuder på en fantastisk dag och kväll i sann anda av Feministisk festival! Ta del av fika, pyssel, kultur och den bästa hantverksmarknaden någonsin med massor av utställare!

Självklart är hela dagen och kvällen gratis att ta del av, men bidrag för att verkliggöra Feministisk festival 2018 välkomnas, såklart! 
Läs mer om eventet och vilka som deltar genom att klicka här.

Marknaden arrangeras av Feministisk festival och ABF Malmö.

NU BLICKAR VI FRAMÅT OCH BÖRJAR SNART PLANERA 2018 ÅRS FESTIVAL
35085110951_76b66d5711_o

Vill du hänga med ett himla fint gäng, få nya vänner och bli en del av festivalen? Gillar du chips och hallonsoda?*

Kanske tycker du även om logistik, ekonomi, schemaläggning, systematiskt tänkande och/eller övergripande ansvar i allmänhet? Är du intresserad av att skapa ett forum som öppnar upp för antirasistiska, inkluderande och feministiska diskussioner och möten?

Gillar du att skriva, tänka sociala medier, kan grafisk design eller har bra idéer om hur vi ska sprida vårt budskap? Då är det helt rätt för dig att bli en av våra ideella arrangörer och skapa Feministisk festival 2018! Det går hur bra som helst att hoppa in när som helst i processen! 

Vi vill hänga med dig! 
Hör av dig till feministiskfestival@gmail.com så kallar vi till möte när det börjar bli dags!

* Du måste faktiskt inte gilla varken chips eller hallonsoda, men… det underlättar ju lite! 

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDENS BÄSTA FESTIVAL!

Festivalen är öppen för alla. Det spelar alltså ingen roll vem du är eller vilka kunskaper du har eller inte har. Vi fokuserar på aktivism, aktivitet, kunskap, kultur och att skapa en trygg plats där alla kan delta, träffa nya människor och ha kul.

Programmet består bland annat av seminarier, workshops, filmvisningar och framträdanden på Panora, Stadsarkivet och Inkonst som alla ligger i kulturkvarteret Möllevången.

Eftersom festivalen är gratis behöver du inte köpa biljetter; det är bara att skriva upp datumen i kalendern och komma! Den andra helgen i juni – varje år!

Festivalen är ett ideellt initiativ som bygger på engagemang och delaktighet från ett stort antal individer och gräsrotsorganisationer. Det är vi som tillsammans skapar festivalen!
Vi har ett samarbete med Inkonst, Panora och Stadsarkivet som upplåter sina lokaler och bidrar med ett fullspäckat feministiskt klubbprogram, samt med ABF Malmö och Malmö stad som stöttar festivalen såväl praktiskt som ekonomiskt.

Klicka här för att se liten teaser från festivalen 2014!


FEMINISTISK FESTIVAL MALMÖ – EN MÖTESPLATS

Feministisk festival Malmö började som en protest mot exkluderande feministiska rum och en festlig tillställning med intressanta samtal och diskussioner. Efter tre lyckade år har den fjärde festivalen i raken nu blivit till en mötesplats som skapas av över femtio gräsrotsorganisationer och ett flertal individer. Målet är att sprida kunskap, kultur och skapa trygga rum att diskutera och träffas i.

Mod, makt och motkraft
Under årets festival vill vi lyfta fram människor som kämpat för lika rättigheter genom historien. Vi vill uppmärksamma den kamp vi står inför lokalt, nationellt och globalt, där våra fundamentala rättigheter hotas.

Vi behöver vara modiga, våga visa vår omvärld att feminism och jämställdhet fortfarande är en fråga vi gemensamt måste kämpa för. Med mod tar vi makten för en positiv samhällsutveckling.
Tillsammans skapar vi en motkraft för en bättre samtid.

Triangel.jpg
logga ruta
ladda ned


ladda ned (1)

Våra samarbetspartners

Partners.jpg
<span>%d</span> bloggare gillar detta: