Engagera din organisation

Till festivalen kan ni som organisation anmäla en programpunkt (eller flera) som ni vill arrangera, antingen för att den rör det område ni kan bäst eller för att ni vill lära er mer om något. Det kan vara en föreläsning, panelsamtal, workshop, kulturhändelse eller någon annan form ni önskar – det mesta är möjligt! Ni kan arrangera den själva eller i samarbete med andra organisationer.

ANMÄL ER PROGRAMPUNKT SENAST DEN 3 APRIL HÄR !

I detta formulär anmäler ni er programpunkt (om ni har flera punkter, använd formuläret flera gånger). Sedan återkommer vi om ifall er programpunkt har blivit antagen senast den 12 april. Vi kommer att överväga framför allt sådant som hänsyn till festivalens värdegrund, programmets helhet och representationen av olika perspektiv när vi bestämmer om er programpunkt tas med, men överväger vi att inte ta med den kommer vi först att ha en dialog med er.

För eventuella frågor innan ni anmäler era programpunkter, vänd er till oss på organisation.femfest@gmail.com.

Vi har viss möjlighet att hjälpa organisationer utan egen ekonomi med reseersättningar för deltagare som reser från andra orter (framför allt inom Sverige), men i så fall måste ni ansöka om detta. Maila oss så tar vi en dialog om saken!

Tillsammans gör vi festivalen!