Uppstartsmöte (både för organisationer och privatpersoner)

30/1-2018
18:00-21.00
ABF MALMÖ, Spånehusvägen 47

Vill du vara med och skapa 2018 års Feministiska festival? Då är detta mötet du vill vara med på!
Både privatpersoner och organisationer är välkomna!

Nu påbörjar vi planeringen av den femte festivalen, en feministisk och antirasistisk festival som kommer att gå av stapeln i valårstider, i tider då rasismen och fascismen lurar runt hörnet och i tider då #metoo har visat att vi tillsammans kan göra skillnad! 
Den feministiska organiseringen viktig och nödvändig och vi vill göra det tillsammans med dig!

Mötet är både för dig som vill engagera dig i festivalarbetet och för organisationer som vill vara med i processen och som vill arrangera programpunkt på festivalen. Under mötet kommer bland annat det tilltänkta temat för 2018 års festival att presenteras och diskuteras! 

Varken som privatperson eller som organisation/representant för organisation behöver du ha tidigare erfarenhet av att ha deltagit under festivalen eller i festivalarbetet tidigare. Det enda som behövs är ditt intresse av att vara med och skapa världens bästa festival! 

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s